Szerintetek gazdálkodási és menedzsment alapszak után milyen mesterképzésre érdemes menni?
Marketing/pènzügy/logisztikai menedzsment
Plusz mèg beszèlek 3 nyelvet felsőfoku szinten. Igy már tudok boldogulni, vagy ezekkel a dolgokkal max adminisztrátori, vagy egyèb gagyi irodai feladatokat tudok elvègezni?
Őszintén, ha azt sem tudod milyen munkát tudsz majd elvégezni az egyetem/főiskola után akkor miért jelentkeztél oda?
Egyébként igen, tudsz boldogulni (kérdés mit értesz "boldogulás" alatt... szerintem irodai munkával is ellehet boldogulni)
ha beszélsz 3 nyelvet, akkor teljesen felesleges mesterre menned (egyelőre legalább is, vagy max estin/levelezőn). hiszem ha a cég kéri, akkor majd ő fog küldeni téged hogy tanulj tovább... keress egy olyan melót, ami külkereskedelemmel foglalkozik, ott gyerek játék lesz neked 3 nyelvvel :)
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!