Hova jelentkezzek gazdálkodási és menedzsment alapszakra?
Azt hallottam, hogy a BGF-PSZK-n iszonyatosan nehéz a matek, úgyhogy azt gondoltam inkább kihagyom. Ha nem ide, akkor hova érdemes, ahol könnyebb a matek? Gondolok itt: BCE, BKF és társaik. ÁVF, ZsKF, KJF, GDF pl. mennyire rosszak? Ezekre tényleg semmiképp sem érdemes?
Esetleg tapasztalatok olyanoktól, akik erre a szakra járnak? Mindenféle véleményt szívesen várok, és köszönöm előre is!
Az alapozótárgyak alapvetően minden egyetemen ugyanazok a gazdálkodási és menedzsment szakon, tehát matek az mindenhol lesz. Én a BKF-re jártam, és itt annyira jó a matekoktatás, hogy a hallgatók többször is megválasztották a matektanárt az év oktatójának.
Meghát számos más dolog van, ami miatt érdemes a BKF-re jelentkezni, pl. benne van a tandíjban a nyelvoktatás is, nem kell külön nyelvi hozzájárulást fizetni, meg a tréning és különböző karrierszolgáltatások is, úgyhogy én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!