Muszaki menedzser diploma?

Figyelt kérdés

Muszaki menedzser diplomaval hol lehet elhelyezkedni?

Es milyen a fizetese? Megeri annak tanulni?

Koszi a valaszokat.

2016. jan. 8. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
inkabb legyel sima mernok, jobban jarsz vele.
2016. jan. 8. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
A műszaki menedzserek nagyon jól keresnek, és simán el lehet vele helyezkedni..de nem műszaki menedzser diplomával..sokkal jobban jársz,ha elvégzel valami mérnökit(mondjuk jármű), utána pedig valami jó gazdasági sulit (előnyös ha ezt már külföldön teszed), és így kezdőként is magas pozícióba vesznek majd fel..vagy csinálhatod úgy,mint én hogy először elvégzel magyarországon valami gazdasági egyetemet, aztán kimész külföldre hogy legyen valami specializációd( a te esetedben műszaki) , ez is nagyon jó :)
2016. jan. 8. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

" kezdőként is magas pozícióba vesznek majd fel"

Ja, persze.

dehogy vesznek fel kezdokent magas pozicioba.

2016. jan. 8. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a válasz, eléggé nézegetem ezt a szakot.
2016. jan. 8. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
neked is az a valasz hogy sima mernokivel sokkal jobban jarsz.
2016. jan. 8. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Műszaki szakközépbe járok, de a gépészmérnök, villamosmérnök annyira nem tetszik. Szívesebben lennék műszaki menedzser, majd logisztikai mérnök mesteren, ha ez így lehetséges.
2016. jan. 8. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:

mi tetszik jobban benne?

Mert a megnevezese hogy "menedzser" az olyan meno? Mert akkor te biztos fonok leszel?

2016. jan. 8. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
3as,nem tudom mi bajod,de aki végigmegy ezen az úton,és ekkora tudást szerez, abból nem lesz robot..bármilyen hihetetlen,sőt,külföldön is nagy eséllyes pályázhat állásra,márha valaki kicsit többet akarna elérni mint babysitter, pincér,stb..
2016. jan. 8. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
nem mondtam hogy robot lesz, de hogy nem lesz belole egybol fonok, arra merget vehetsz.
2016. jan. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!