Egyetemi röghöz kötés?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén szeptemberben szeretnék továbbtanulni egy vidéki egyetemen (DE-IK), és a szüleim mindenáron ragaszkodnak az állami támogatott képzéshez, miközben bőven lenne rá pénzünk, hogy költségtérítésesre járjak.

Igaz lenne, hogy állami támogatott képzés esetén vissza kell fizetnem a tandíjamat, vagy annak akár a kétszeresét is?

Mi köze van annak az államnak, hogy én hol akarok dolgozni? K*rvára nem azért akarok továbbtanulni, hogy utána itt dolgozzak!

2016. jan. 2. 11:26
1 2
 11/11 Farr Vince válasza:
0%

Mond meg nekem, hogy lehetsz ennyire sötét? Mi ez a szöveg, hogy “elég büntetés az is hog ide születtem”; “el kell húzni amilyen hamar csak lehet”?

Mond te nem szégyelled maga bár egy kicsit? Az ilyenek mint te azt érdemelnék, hogy Észak-Korea legsötétebb bugyraiba szülessenek, hogy esélyük se legyen jó életre! Szégyen amit írsz, szégyen amit gondolsz és még nagyobb szégyen, hogy ezt le is írod. Mocskos hazaáruló vagy!

Azért haltak meg tízezrek a csata mezőkön az országért, hogy ilyen csicskák jöjjenek az utódoknak? Szégyelled magad! Remélem úgy meg fogja büntetni az állam azokat akik itt tanulnak, de nem fizetik ki és nem is dolgoznak, hogy belerokkannak. Azt érdemli az a diák, aki így gondolkodik.

Az, hogy tudsz így beszélni, hogy esélyed van tanulni az azért van, mert anyádék megteremtették ennek anyagi feltételeit. Ez eszedbe sem jut te bárgyú?

2018. jan. 8. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!