3 vizsgára fel lehet készülni két hét alatt?
Figyelt kérdés
Január első hetében 3 db vizsgám lesz, az egyik nagyon nehéz, a másik nem annyira de nagy mennyiségű az anyag és már 1x meg is buktam belőle, a harmadikra meg azt mondják könnyű de attól még ugyanúgy lehet bukó az is :/2015. dec. 22. 22:01
1/6 anonim válasza:
Figyelj én nem vagyok egyetemista, de ha tanulsz rendesen és hiszel magadban akkor sikerül. Légy pozitív, tanulj meg mindent rendesen és sikerülni fog. Nem tudom mekkora anyagrészt kell megtanulni, de ha összeszeded magad és megtanulod keményen, akkor jó lesz.
3/6 anonim válasza:
Ha egész nap azzal foglalkozol, a tanár sem fejre osztályoz és érdekel is a téma, akkor elméleti esélyed van rá. Én a saját példámból kiindulva azt mondom, hogy ha viszont nincs motiváció és nem érdekel a tárgy, akkor ez inkább közelebb áll majd a szerencsekerékhez.
4/6 anonim válasza:
Pozitívan kell hozzáállni, minden energiádat belefektetni, hiszen te mentél erre a szakra valószínűleg érdekel is. Ha ez nem így van akkor rossz helyen vagy, 1x élünk érdemes azt csinálni amiben örömödet leled.
5/6 anonim válasza:
Ha jó puskát készítsz, 3 nap is elég. Ha blokkolós vagy, 1 hónap is kevés.Tanártól is függ.
6/6 anonim válasza:
"Ha jó puskát készítsz, 3 nap is elég."
- Nagyon hasznos egy puska egy analízis, egy adatbázisok vagy egy vizuális programozás vizsgán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!