Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt fel lehet...

Egy hónap alatt fel lehet készülni erre a vizsgára szerintetek?

Figyelt kérdés

Mikroökonómia tantárgyról van szó.

3 zh-t írtunk belőle év közben és azok nagyon rosszak lettek, 25-30% körüli mindegyik.

Viszont van aláírásom, és mehetek vizsgázni.

Tételsor: [link]

Beugró minta: [link]

tldr: full hülye vagyok a tárgyhoz, de van egy hónapom felkészülni, szerintetek összetudok hozni egy kettest?

2015. dec. 8. 10:52
 1/5 anonim válasza:

MINDEN vizsgára fel lehet készülni egy hónap alatt. (Szerintem egy éjszaka alatt is! :D ) Ne aggódj!

Szerintem mindenképp kérj valakitől segítséget, aki érthetően el tudja magyarázni, és nem lesz baj.

2015. dec. 8. 11:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ és a bíztatást! :D

Igazából nem is a szóbeli része miatt izgulok, mert 44 rövid tételt simán meg lehet tanulni, inkább a beugró (számolós feladatok) miatt parázok.

2015. dec. 8. 11:16
 3/5 anonim válasza:
Ahhoz kérj segítséget szerintem. Általában vannak típusfeladatok, amiket év közben is csináltatok, ha azokat begyakorlod menni fog. Meg az eddigi ZHk feladatait, nézd vissza, nézd meg mit rontottál el, stb.
2015. dec. 8. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
0-ról is inkább pár nap, mint egy hónap.
2015. dec. 8. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Na milyen volt a vizsga?
2016. dec. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!