ELTE-ÁJK jogász vagy Pázmány-jog?
Hát nem tudom. Én olyan egyetemre nem szívesen járnék, ahol olyan szintű az agymosás, hogy a holokauszt története kötelező tárgy... kb. mint apáink idejében az ilyen olyan leninista-marxista kényszer tárgyak.
Ami meg a diákokat illeti, egy normális egyetemen ezt nem lehetett volna megcsinálni, mert fellázadt volna a diákság, következtetés, a Pázmányra birkák járnak...
#2-es vagyok:)
Terneszetesen itt is - ahogy remelem, mas egyetemeken, foiskolakon is - intelligens emberek tanitanak. Semmilyen formaban nincs rank eroltetve a vallas. Egyedul golyakent kellett reszt vennunk a tanevnyiton, ahol egy pap megaldott minket. Szerintem ez egy kedves gesztus volt, de nyugodtan frocsogjon, aki akar. En is ateista vagyok, semmilyen hatrany nem er emiatt.
Arrol a holokausztos targyrol nem sok mindent tudok mondani. De akit ez a par kredites kis targyacska elriaszt az egesz kartol - mivel ugy fel lett fujva - az akkor tenyleg ne is jojjon ide. Nem hiszem, hogy ilyen aprosag miatt kellett volna forradalmat inditanunk. A tanarok sem veszik komolyan, szoval errol ennyit.
Ha meg szidni szeretnetek valamiert a Pazmanyt, nem az en dolgom. En csak valaszoltam a Kerdezonek, nekem aztan nem erdekem, hogy barki idejojjon tanulni, a tovabbiakban nem is reagalok. En szeretek ide jarni es ennyi az egesz. Szep napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!