Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért szeretnél orvos lenni?

Miért szeretnél orvos lenni?

Figyelt kérdés

a "ki mondta, hogy orvos akarok lenni" válaszolók kíméljenek, természetesen nem tőlük kérdeztem.

Szóval miért szeretnél orvos lenni, mi az ami viszont visszatart, épp mi a célod vele? Írj le mindent:)

2010. márc. 23. 19:21
1 2
 11/12 Bartos Máté 2001 válasza:

Orvos akarok lenni hogy miért?

Hogy segítsek az embereken,és meggyógyuljanak, orvos akarok lenni mert jó érzés segíteni,büszkeséggel tölt el a tudás hisz az orvos ha nem is Magyarországon de nagyon megbecsült ember!! :)

2017. jan. 13. 15:13
 12/12 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Írhatnám,

hogy szeretnék segíteni az embereknek meg, hogy ellenpélda akarok lenni stb.

De a helyzet az,hogy ezek már nagyon rég kihaltak belőlem.

Pénz és presztízs, egy idő után már csak ennyi marad motiváltság gyanánt.

Persze én is nagy szájjal hangoztattam még az elején, hogy Én aztán biztos nem égek ki, nekem ez hivatás sőt életcél meg Vita est sacris.

A folyamatos éjszakázás,az a rengeteg primitív az a sok agresszív állat aki betéved a traumára.

30%-a táppénz csaló.

kb.60% vagy részeg/drogos (illuminált) vagy nincs annyi Egészség készsége,hogy egy pattanást kinyomjon magának otthon és ezzel természetesen hajnal 3-kor keresi fel az ügyeletet.

10-% nagyjából az akinek szüksége van vagy lenne a minőségi ellátásra.(Amit meg is kapna ha az embert nem szívná le az a maradék 90% )

Persze,hogy sok a várakozási idő, persze ,hogy ingerülten vagy flegmán beszél az orvos.

Orvosnak lenni kevés ha csak szereted a biológiát vagy az,hogy szerinted jól nézel ki fehér köpenyben.

Ide hit kell.

Hinned kell,hogy képes vagy letörölni a könnyet a másik szeméről.(nem nyáladzás,mélyen a nyúltagyból kell érezned ha tényleg ezt a szakmát választod)Különben pár év alatt ki fogsz égni.Én sem hittem el mikor nekem mondták.

2019. jan. 14. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!