A Szórakoztató iparba érdemes jelentkezni?
Tisztában vagyok azzal, hogy az ember azt a munkát végezze, amihez kedve van és amit szeretne csinálni, ennél fogva jogosan felelhetnétek ezt: "Ha szereted, akkor csináld!".
Én erre azt mondom, nem mindenáron.
Kérdésem konkrétan erre vonatkozik:
(Előre is elnézést kérek, amiért nem tudom normálisan kifejezni magam)
Érdemes-e anyagiak miatt (IS!!) jelentkezni, illetve egyáltalán be lehet-e kerülni ilyen helyekre (vagy ezekre a helyekre is, mint az Állatkertbe, kihalásos alapon lehet bejutni?), mint például Pesten a rendezvényeken szerepelnek ott emberkék, vagy volt megint ez a Halloweeni dolog, ott is a labirintusban rohangáltak, akik ijesztgették a látogatókat, sz"al ilyen dolgokban gondolkodok, hogy be lehet-e jutni ilyen helyekre, stb? Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat, üdv!

Biztos be lehet jutni, de valószínűnek tartom, hogy sokkal stresszesebb a dolog, mint amilyennek kívülről látszik és itthon nehezen hiszem el, hogy nagyon megfizetnék az ilyen munkákat.
Szóval én itt nem azt a közhelyet hoznám elő, hogy "ha szereted, akkor csináld", hanem inkább azt, hogy "amennyiben elképesztően erős hivatástudatot érzel az emberek szórakoztatása irányába, akkor csináld". Valószínűleg messze nincsenek annyira megbecsülve (se társadalmilag, se anyagilag), mint amennyit dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!