Melyiket válasszam? (FONTOS! )
18 éves vagyok, idén érettségizem. Emelt biosz, emelt kémia, emelt német volt az alapfelállás, de félek.
Úgy érzem nem fog menni, mert kémiából rosszak a faktos jegyeim.
Leadjam a kémiát és menjek el okj-s képzésre, h aztán két év múlva kezdjek az egyetemen? Vagy pedig vhogy az egyetemnek feszüljek neki? (ha az utóbbi, akkor azt hogy?)
Az okjs képzésen masszőrnek tanulnék, legalább így emberekkel foglalkozhatok, anatómiát is tanulok... Utána szeretném csinálni az emelt kémiát, és felvételizni az orvosira. A képzéssel lenne munkalehetőségem, tudnák dolgozni az egyetem mellett is... Ez fontos, mert anyagilag nem állunk épp jól, most is dolgoznom kell.
Tudom, h még sok idő van, de félek, h elkapkodom, nem lesz elég, és rossz eredményeket érek el mindenben.
Kérlek segítsetek!
Feküdj rá a kémiára/biológiára, most még vagy valamilyen szinten (feltehetőleg), ne halogass, az esetek döntő többségében ugyanis nem lesz semmi belőle!!! Felejtsd el az OKJ-s képzéseket, az azoknak való, akik úgy sem mennek egyetemre (többnyire).
PS.: Az emelt német nyelvvizsgához, vagy minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!