Igy lehetek magantanulo?
Sziasztok!
Most vagyok 9.-es es uj osztaly, mas kornyezet. Remelem ertitek hogy mondom. Na szoval ez az iskola olyan, hogy kette van osztva az osztalyok es van a jobb tanulok meg a gyengek. Es en a gyengebbik csoportba kerultem.
Engem kikeszdtek, folyton szekalnak, a kepembe rohognek csufolnak. Mult heten is az egyik oran azzal csesztettek, hogy en milyen unalmas vagyok, csendes. Utana meg elkezdtek dobalni, es ha megszolaltam kinevettek. Benanak neznek.
Alapbol nem vagyok olyan, mint a mai velem egykoru lany, se kulsoleg, se belsoleg. Egy kicsit kover vagyok, es multkor azt mondogattak, hogy mi ez a test? Alapbol nem vagyok az az onbizalmas csaj, szoval gondolhatjatok, hogy hogy esett.
Tiszta lelki beteg lettem, ha mar arra gondolok, hogy holnap be kell oda tennem a labam, panil, szorongas es sirogorcs jon ram.
Es az is ratesz meg a lapatra, hogy mondogattak ram nehany olyan szot, ami alapbol nem igaz, de ok nagy orommel neztek, hogy en majdnem sirva fakadtam elottuk. Sokat hianyzok, gondolom most mar sejtitek, hogy miert. Nem birom mar egyszeruen lelkileg. Idegroncs vagyok. Szoval emiatt szeretnem kerni a segitsegeteket. Bocsanat, ha neholerthetetlen lett, csak telorol nerm a legjobb irni. 16/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!