Középsuliba járok 9.-es, és nem szeretek bejárni, rossz érzés, sírva fakadnék legszivesebben, egyszerüen rossz érzés oda bemenni mindenapom ennyi, hogy elmegyek reggel 8kor, tanulok, hazaérek 4 órára, és már fáradt is vagyok, haverjaimhoz nem mehetek le mert mire leérnék már lassan jöhetnék is haza. Egyszerűen nem vagyok ehhez szokva, nem szeretnék így élni még 4 évig.
Mennyibe kerül egy magántanulás, és hogy lehetek az?
Igen az vagyok, bevallom! nem tudok ellene mit tenni, nem szeretnék ez lenni
2015. szept. 9. 12:35
4/5 anonim válasza:
Szia! :) Én nekem gondjaim voltak az iskolával általánosba is és nagy nehezen lehettem az. Amugy 2014-be ballagtam általánosbol és szeptemberbe kb 5 napot jártam be az uj suliba aztán nem mentem egyszerűen nem tudtam menni! Nagy nehezen itt is elintézödött a magántanulosdi de ez nem kerűl semmi pénzbe! Be kellet volna járnom gyakszira de nem mentem és meg is buktam vagy nem tudom mi van pedig már most másodikosnak kéne lennem de nem tudom hogy átengedtek e mert anyám nem intézkedik. De félek hogy elfognak vinni az intézetbe mert ez éven se voltam bent szeptembertol. És most nem is intézte senki a magántanulást. De ha az akarsz lenni mond meg anyukádnak és minnél hamarabb szoljatok az osztályfonoknek. És ő majd intézkedik ez ügyben! Kérvényt kellesz beadni hogy miért szeretnél az lenni. De Most kilencbe hozzánk kijött egy asszony és vele beszélt anya de nekem vannak korházi ügyeim is ugy hogy e végett elhet hogy jobban megengedték. Ha többet szeretnél tudni irj uzit tudok többet is mondani csak már nem birok irni és kihűl a kávém, legvégső eset ess teherbe és más választásuk nincsy meg kell engedni nekik, na jo csak vicc :D 15.L , Borsod.
2015. szept. 9. 12:40
5/5 anonim válasza:
Az első link már érvényét vesztett törvény.
Jogod van magántanulónak lenni, ingyen, az igazgatóhoz kell beadni egy kérvényt. Ő köteles kikérni a gyámhivatal és gyermekvédelmi hatóság (vagy valami ilyesmi, most nem nézem meg) véleményét, tehát ők valszínűleg ki fognak hozzátok menni. Ha úgy látják, hogy nem hátrányos számodra, akkor az igazgató engedélyezi, évente kétszer kell vizsgázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!