Van esélyem arra, hogy még magántanuló lehessek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy magántanulói státuszba akarok kerülni, ugyanis képtelen vagyok beilleszkedni az osztályomba. Tavaly nagyon sokat bántottak, kitalálták , hogy tetves vagyok, tornacipőket dobtak erőből a fejemhez, szóval értitek nem volt túl kellemes. A vége az lett ennek az egésznek, hogy magamba fordultam és majdnem öngyilkosság ba torkollot. Ezek után jártam pszichológishoz is. Ekkor a szüleim beszéltek az igazgatóval, hogy szeretnék ha magántanuló lennék. Az igazgató próbálta lebeszélni őket, végül abban egyeztek meg ha, rendbe jövök akkor nem kell magántanulónak lennem. De az a helyzet, hogy hiába lettem " jobban" a nyári szünetben, a probléma fenn áll, ugyanis az osztály még mindig kitaszít . Mit tehetnék? 16/L2015. szept. 1. 18:16
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi ha zavaros, remèlem a lènyeg átjött.
2015. szept. 1. 18:18
2/3 anonim válasza:
Nincsenek rokonaid/barátaid, akik rendet tudnának rakni a suliban?
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs... A szüleimet nem érdekli mi van velem sőt nagyon erőltetik ezt a sulit. Tavaly is csak azért figyeltek fel mert veszélybe volt a családi pótlék ugyanis annyira szörnyű volt a helyzet, hogy nem voltam képes bejárni...
2015. szept. 1. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!