Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szóbeli érettségi tételek...

Szóbeli érettségi tételek most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy az oktatási hivatal oldalán lévő szóbeli érettségi tételek(magyar középszint) nem azonosak azzal, ami tényleg tétel lesz az iskolában, mert azt a magyar tanárunk állítja össze, de akkor azok miért vannak fent?, csak ilyen tájékoztató jellegűek?
2010. márc. 21. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan, jól tudod. Majd a tanárod adja ki őket.
2010. márc. 21. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt értem, csak azt szeretném megtudni, hogy akkor az oh lapján miért vannak fent a tételek?
2010. márc. 21. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:

hol látsz te olyat? Én leltem emelt szintű tételeket, meg az OH által szervezett vizsgákra középszintűt. Értelmezd ezt egy kicsit: OH által szervezett.

te meg drágám az iskolád által szervezett érettségi vizsgán veszel részt. Mi köze a 2nek egymáshoz? semmi, és ha átgondolod teljesen logikus, mert az OH által szervezett vizsgánál nincs tanárod akivel tartod a kapcsolatot, és kiadná neked a tételeket, ezért van központi.

2010. márc. 21. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Tavaly én is problémáztam ezen, de fölösleges. Az iskolában a tanárok meg fogják mondani, hogy milyen tétleitek lesznek, mert ők döntik el. Nem tudom, hogy az OH oldalán fent vannak-e, de ha igen, akkor az csak útmutatás a tanároknak, vagy akár neked is, hogy nagyjából mik lehetnek, de úgyis az számít, hogy a tanárok mit fognak kérni. Ezek általában azonosak, de vannak olyanok, amik az egyik iskolában bekerülnek, máshol meg nem.
2010. márc. 21. 18:10
 5/5 A kérdező kommentje:
tehát ha központilag jelentkeztem(nem iskola által)akkor azokat a tételeket kell megtanulnom, nem pedig azokat ahova besorolnak, hogy érettségizni fogok?
2010. márc. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!