Informatikából akarok emeltszintű éretségit tenni de nem tudom, hogy milyen nehéz. Mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
5 éves gimibe járok. Jó gimibe, bent van az országos 30ban. 11-es vagyok, jövőre választok fakultációt. Matekot fogom választani, mert azt szeretem, megy is meg ezzel is szeretnék tovább tanulni. Mérnök informatikusnak szeretnék menni. Mindenképp informatika lesz a választott éretségi tantárgyam. Megnéztem a középszintű éretségit, és az mondhatni egész egyszerű. De én BME-re szeretnék bejutni, és mindenképp kell emelt szintűt tennem valamilyen tantárgyból. Mindig is úgy voltam vele, hogy az infó sokkal könnyebb mint a Matek. De mondják, hogy a programozást nagyon vágni kell emeltszintűn. Mennyire igaz ez? Tényleg ilyen nehéz?2010. márc. 20. 22:34
1/3 anonim válasza:
2 osztálytársam megy emeltre, ne mhülyék, de ne menj ha szövegértésből ne mvagy jó. OM oldalán fennvannak a régi tételek nézegesd meg. MEGBÁNTÁK. Én is belenéztem, hosszú nincs elég idő, értelmetlenek a mondatok. Nagyon jó felfogás kell hogy megértsd a lényeget.
2/3 czibles válasza:
nekem is 1-2 osztálytársam érettségizik emelt szinten infóból.
miután nem infó tagozatosok vagyunk igy csak pascalt tanultak, de azt nagyon szidják, és nem sok jót fűznek hozzá.
szerintem csak akkor menj emeltre infóból, ha nem pascalt tanultok.
én emelt matekot teszek, szereintem jobb, mint az infó. nem vészes csak át kell látni a dolgokat. azt mondják, hogy akinek jól megy a matek annak jobban megy a programozás is. (nah majd erre a részére kiváncsi vagyok én is...)
3/3 anonim válasza:
Lóf.asz esti fénnyel. Ha érdekel az info, nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!