Ez normális probléma?
Szia,
gondolom te is nyolcadikos vagy. Én is izgulok egész rendesen. Szerintem csak egyszerűen tartasz tőle, de csak nyugalom,reméljük idén nem lesz nehéz feladatsor :).
Előre is szorítok,hogy jól sikerüljön,és oda vegyenek fel ahova menni szeretnél !
14/L
Ha kell segítség egyes iskolákkal, vagy hogy hogy készüljetek fel, írjatok nyugodtan :) Most vagyok 9.-es, a tavalyi év miatt elég tájékozott lettem a magyarországi iskolák információiban.
Ne izguljatok! Ha stresszeltek a vizsgán, az nem tesz jót, gondoljatok arra, hogy sikerülni fog! Írjatok meg felvételi feladatlapokat, és amit úgy éreztek, hogy nem megy, azokat gyakoroljátok külön, nézzétek át a hibáitokat és tanuljatok belőlük! Az interneten számos ilyen feladatlapot, és gyakorló feladatokat találtok.
Sok sikert!
nem kell tulparázni a dolgot
én gyakorlatilag a jelentkezést megelözö héten vagy elötte egy héttel döntöttem el anno h hova akarok menni
mindenki mondta, hogy mostmár el kellene dönteni, meg mindjárt itt a határidö, de én nem aggodtam tul a dolgot
nagyon jo helyre jelentkeztem, ahova simán fel is vettek, most vagyok végzös és örülök, hogy az utolso pillanatban meggondoltam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!