Melyik egyetemet ajánlanátok ha jogász szakra szeretnék jelentkezni?
Következő évben felvételizek.Mit hallottatok a sulikról?A ponthatárok összefüggésben vannak a képzés színvonalával?
L18
Valamilyen szinten összefüggésben van.
Azonban kösd fel a gatyádat, mert eléggé lecsökkentették -és még fogják is- a felvehető helyeket, vagyis jó nagy ponthatárok lesznek. Amit nem csodálok, mert manapság minden hülye jogásznak ment/megy, és meg lehet nézni mi lett a piacból. Rengeteg jogász van, állás nélkül.
Jogász fórumokat meg lehet nézni. Ott azért leírják a véleményüket, ezek után fogalmam sincs miért akarnak még egyesek jogászkodni. Bár ők tudják.
Igen mindenki így van vele, aztán koppan, mert nincs munka.
Ha neked megéri kidobni 5 évet +1,5-4 évet, + rengeteg pénzt, akkor te tudod...
Én ezt az időt hasznosabban tölteném el.
Én nem mondtam neki semmit, hogy hová menjen.
Pusztán szembesítettem a tényekkel, hogy manapság mi a helyzet. (Komolyan mondom, hogy nézz utána, én nem hülyeségeket beszélek)
Szíve joga eldönteni, hogy hova akar menni.
Azonban legalább szembesítettem a tényekkel, hogy később ne érje meglepetés.
Amúgy van sok a jogászhoz hasonló szakma, amiben sokkal nagyobb a jövő. Nemzetközi igazgatási, igazgatásszervező, akkor gazdasági pályák. Igaz van ott valamennyi matek, de a jogi sem könnyebb. Ott is van olyan tárgy amibe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!