Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek tovább tanulni?

Oreo555 kérdése:

Hova menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban élek, és nincs olyan gimnázium a környéken ahova szívesen mennék. Művészeti gimnáziumba szeretnék menni mert szeretek rajzolni, és a tanárom is mondta hogy jó vagyok benne viszont...Nem tudom milyen művészeti iskolák vannak és hol. Nem szeretnék kollégista lenni semmiféleképpen de bejárós meg nem lehetek mert a legközelebbi gimnázium Siófokon meg Fonyódon van és egyikbe se szeretnék menni.Mit ajánlatok? Mit kéne tennem ? A válaszokat előre is köszönöm :) 14/L

2015. nov. 19. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem akarsz koliba menni, de bejárós se akarsz lenni. Akkor mégis mit javasoljunk? Költözzetek el akkor.
2015. nov. 19. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
bejárós szeretnék lenni de még is hogyan? 4 órán át utazzak...?
2015. nov. 19. 12:45
 3/7 A kérdező kommentje:
inkább arra lennék kiváncsi milyen művészeti iskolák vannak
2015. nov. 19. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
google kereső a barátod... Ma már minden iskolának van saját honlapja, tessék keresgetni.
2015. nov. 20. 02:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Mielőtt ezen kezdesz el gondolkodni, menj el ezekbe az iskolákba, és érdeklődd meg, a tehetséget alapján felvennének-e. Ha valamelyik iskola igent mond, ráérsz utána gondolkodni azon, hogyan fogsz tudni bejárni. Hát akkor utazzál 4 órát, kettőt oda, kettőt vissza, közben vigyél magaddal egy jó könyvet, vagy a másnapi feladatokat, és a buszon vagy a vonaton meg is tanulhatod. El lehet tölteni hasznosan is az utat a vonaton.
2015. nov. 20. 10:38
 6/7 A kérdező kommentje:
hát...Pécsre gondoltam a művészeti gimnáziumra de hajnalban kéne kelnem hogy beérjek...és a várost sem ismerem ráadásul fogalmam sincsen hogy találnék oda...:c
2015. nov. 20. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
hogy felvesznek-e azt nem tudom...első lettem az egyik rajzversenyen csak ebből adódóan gondolom azt hogy felvennének
2015. nov. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!