Hova menjek tovább tanulni?
Kosárlabda csapatba nem gimnázium által fogsz bekerülni. Felvételizt egy gimibe, esetleg sporttagozatosba, de ezt hozzád legközelebb csak Kaposváron találtam, de az se gond, ha más tagozat, mert nem ezen fog múlni.
Mellette keress egy jó sportegyesületet, ott kezdj el kosarazni és ha van hozzá tehetséged és kitartó vagy, akkor majd később bekerülhetsz egy jobb csapatba.
Az biztos, hogy most ne arra gondolj, mit akarsz felnőttkorodban csinálni, mert az úgyis változni fog az idők során. Nézz meg pár hozzád kőzeli, vagy ha messzebb is jó, akkor távolabbi gimiket, nézd meg milyen tagozataik vannak, menj nyílt napra és a neked szimpatikusba felvételizz.
Első vagyok.
Nincs olyan gimnàzium, ami a kosarazással foglalkozik! Siófokon van a Siófoki Kosársuli, de az sem iskola, hanem egy sportegyesület! Az, hogy szeretsz kosarazni, nem jelenti azt, hogy belőled profi kosaras lesz, főleg, hogy nem is tudod, hogy akarsz e egyáltalán az lenni, ezért ne erre alapozz.
Hívd fel ezt a kosársulit, hogy mi alapján tudsz oda bekerülni. De, mint mondtam, ez is egy sportegyesület, vagyis mellette mindenképpen rendes gimibe vagy szakközépbe kell járnod!
A honlapon sajnos semmi használható infot nem találtam, ezért írtam, hogy hívd fel őket.
Ez a telefonszámuk elvileg: 06-20/474-52
És ez a honlap: [link]
Nem csak felnőttek játszanak, mert a facebookon pl találtam egy olyan csoportot, hogy Siófoki Kosársuli serdülő csapat.
Ne alapozz a honlapra, újra elmondom, hogy hívd fel őket, kérdezd meg, mik a lehetőségek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!