Azok akik a végzés félévében adnak be TDK dolgozatot, ők valószínűleg szakdolgozatnak is azt adják be vagy szakdolgozat mellett készítettek el egy külön TDK dolgozatot?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Sokaktól azt hallottam, majdnem lehetetlen egyszerre a kettőt megcsinálni mert nagy munka, viszont sok felsőbb éves diáknál láttam, hogy a végzés félévében adnak be TDK dolgozatot. Úgy tudom az egyiket el lehet fogadtatni a másiknak (most azt nem tudom, hogy pontosan melyiket).2015. nov. 17. 15:46
1/4 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősömnek ez lesz a szakdolgozata is.
2/4 Drk91 válasza:
Általában a TDK doga = szakdoga... én is így adtam be..
3/4 anonim válasza:
Aki adott témából TDK-zik az abból csinálja a szakdolgozatot lényegében a TDK dolgozat tovább fejlesztése tovább gondolása vagy kiegészítése a szakdolgozata. Ez így normális.
4/4 anonim válasza:
A TDK pályamunkám a kiegészített szakdolgozatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!