Politológia vagy szociológia. Stb? Melyiknek van értelme?
nagybetűs büfében? :)
egyiknek sincs különösebb értelme
pedig jobb ha belátod
a jog tipikus büfé
a közigazgatás szervezőt nem tudom, de a közalkamazottság sosem tartozott a legjobb karrierek közé
Szociológia, közigazgatás szervezői, igazságügyi igazgatási szak.
Ezek még jók is, de a jogra ne menj. Baromi sok idő, és rengetegen vannak.
a műegyetemre pl sosem volt elég 200 pont, de még óbudán sem volt sosem 270 alatt
az alapján választottam szakot, hogy mivel lehet reálisan elhelyezkedni
és most ne gyere azzal, hogy de hát a bölcsészek 20%-a is dolgozik diplomát igénylő feladatkörökben
a valóság az, hogy marketingszakemberként hiába dolgozol egy ssc-nél exceleket gyártva a területedtől nagyon-nagyon messze, köze nem lesz a tanultakhoz meg a szakmádhoz attól, hogy diplomát igényel a definíció szerint, ami akár tanítói diploma is lehetne, vagy óvodapedagógus
akkor már inkább utálja a gépészmérnök ember háromszor ennyiért az életét meg amit csinál
ha gazdag vagy meg úgy is azt csinálsz amit akarsz
de be lehet állni a következő generációs tanult relatív szegénységhez, azzal, hogy a saját igényeidnek, és nem a piacnak megfelelőt tanulsz, és majd magyarázhatod a gyerekednek, hogy ne b##ssza el ott ahol te
Reál beállítottság meg nincs. Azok szoktak ezzel védekezni, akik túlságosan lusták ahhoz, hogy leüljenek megtanulni a reál tárgyak számolgatós részét, ami energia befektetéssel jár. Vagy simán összeöntöd a sósavat a hipóval, mert himihumi vagy? Ugyan... Nem vagy te hülye, csak nagyon lusta. Én sem szeretek számolásokat bevágni nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!