Van otletetek hogy minek tanuljak tovabb? ( fontos legyszi)

Figyelt kérdés

Ilyennek tartom magam :

-Imadok masokon segiteni

-Szeretem ha minden napom mozgasban van,es nincs monotonitas az eletemben

-Szeretem az idoseket es a gyerekeket

-Erdekelnek a betegsegek..marmint, hogy milyen betegsegnek milyen tunetei vannak..stb..

-Erdekel az angol nyelv, es megy is halisten es a magyar. Pl verseket is szeretem...:)

- Imadok enekelni, 2 eves korom ota enekelek,egy ideig verseny szinten is csinaltam

- Vonzz a korhazi kozeg.. valamiert nagyon eltudnam ott kepzelni magam, csak kemia fizika nem az en vilagom, ahogy matek sem.

Szerintetek minek tanuljak tovabb? :(

19/L

2015. nov. 11. 18:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Milyen diszlexia?!?

Mi kivetni valot talalsz a helyesirasomban, vagy a szoveg ertelmezesemben? Elarulnad kerlek?

Ha az ekezet nelkulisegre gondolsz,vagy arra hogy egy ket betut felreutottem, mert telefonrol irok, es gyorsan gepelek.. akkor kikell abranditsalak, mert ennek semmi koze a diszlexiahoz, sem mashoz....

2015. nov. 11. 20:37
 12/20 anonim válasza:
De valamihez van köze. Az előző hozzászóló tájékozatlanságához:)))
2015. nov. 11. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát pl a központozás egyáltalán nem megy, szinte mindenütt rossz helyen vannak a vesszők, vagy nincsenek, ahol lenniük kellene. Nem érzed az igekötőket, és egy-két mondat alapból értelmetlen.

De igazad van, a diszlexia-gyanú tényleg erős volt. Csak jelezni akartam, hogy a pedagógusi pályához nem árt, ha az anyanyelvedet ennél igényesebben használod.

2015. nov. 11. 20:50
 14/20 A kérdező kommentje:

:D

nem azert pontozgatok mert nem tudom mit hova, hol kell hasznalni hanem mert igy jon ki ahogy gepelek..

Ne nezz ennyire hulyenek kerlek :D

Meg a mai vilagban ki figyel erre az interneten egy anonim oldalon :)

De koszi a valaszod

2015. nov. 11. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:

A központozás azt jelenti, hogyan tagolsz egy szöveget; értelemszerűen el tudod választani mondatvégi és mondatközi írásjelekkel. Hogy te miért beszélsz pontozgatásról meg arról, hogy így jön ki, az már legyen a te dolgod. De feltételezem, gőzöd sincs, hogy én miről beszélek.

"Meg a mai vilagban ki figyel erre az interneten egy anonim oldalon :)"

Mondjuk egy pedagógus. Na, többek között ezért ne legyél az.

Szívesen.

2015. nov. 11. 21:11
 16/20 anonim válasza:
azok figyelnek interneten okostelefonnal irt helyesirásra akiknek valamibe feltétlenül bele kell kössenek, hogy a saját kisebbrendüségi érzésüket kompenzálják
2015. nov. 11. 21:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem kötöttem bele semmibe, csak mondtam, hogy ezzel az íráskészséggel ne célozza meg a pedagógusi pályát, de írtam helyette másikat. Ő kérdezte, hogy mi baj az írásával, most miért fosztanám meg fontos infóktól? Tudod, ha értelmes, akkor tudja fejleszteni a készséget. Mondjuk mivel kiröhögött, nyilván nem akar fejlődni. Nekem mondjuk nem fáj, csak sose kerüljön tanítandó gyerekek közelébe.

Azt viszont elmagyarázhatná valaki, hogy mitől lesz hirtelen ilyen kiba** igénytelen mindenki csak attól, hogy "okostelefonról ír" egy "anonim oldalra"? Akkor már rendben a f***szkodás?

2015. nov. 12. 06:34
 18/20 anonim válasza:
Szóval fejlesszed az okostelefonon pötyögési készségedett kedves kérdező, mert nem kéne már ennél hülyébb társadalmat kinevelni, mint amilyent a pedagógusaink eddig kineveltek.
2015. nov. 12. 07:23
 19/20 anonim válasza:
A pedagógis meg inkább a rábizott diákjait nevelje, van bőven lemaradása, ne pedig az internetet...
2015. nov. 12. 07:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Én? Nevelje az anyja meg az apja, nehogy már más elbxxott gyerekét is én hozzam helyre. :D

Ez a baj amúgy, azt gondoljátok, hogy a tanár feladata egyedül gyereket nevelni. A szülő meg felteszi a kezét, hogy de hát mi se bírunk vele. Amúgy mesélek szívesen a rám bízott gyerekekről meg a szüleikröl. Lennének benne cifraságok.

Egyébként az a szomorú, hogy te csak hőbörögsz itt össze-vissza, meg kéretlenül játszod a védőügyvédet, én meg eközben hasznos választ adtam. :/

2015. nov. 12. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!