Van otletetek hogy minek tanuljak tovabb? ( fontos legyszi)
Ilyennek tartom magam :
-Imadok masokon segiteni
-Szeretem ha minden napom mozgasban van,es nincs monotonitas az eletemben
-Szeretem az idoseket es a gyerekeket
-Erdekelnek a betegsegek..marmint, hogy milyen betegsegnek milyen tunetei vannak..stb..
-Erdekel az angol nyelv, es megy is halisten es a magyar. Pl verseket is szeretem...:)
- Imadok enekelni, 2 eves korom ota enekelek,egy ideig verseny szinten is csinaltam
- Vonzz a korhazi kozeg.. valamiert nagyon eltudnam ott kepzelni magam, csak kemia fizika nem az en vilagom, ahogy matek sem.
Szerintetek minek tanuljak tovabb? :(
19/L
Milyen diszlexia?!?
Mi kivetni valot talalsz a helyesirasomban, vagy a szoveg ertelmezesemben? Elarulnad kerlek?
Ha az ekezet nelkulisegre gondolsz,vagy arra hogy egy ket betut felreutottem, mert telefonrol irok, es gyorsan gepelek.. akkor kikell abranditsalak, mert ennek semmi koze a diszlexiahoz, sem mashoz....
Hát pl a központozás egyáltalán nem megy, szinte mindenütt rossz helyen vannak a vesszők, vagy nincsenek, ahol lenniük kellene. Nem érzed az igekötőket, és egy-két mondat alapból értelmetlen.
De igazad van, a diszlexia-gyanú tényleg erős volt. Csak jelezni akartam, hogy a pedagógusi pályához nem árt, ha az anyanyelvedet ennél igényesebben használod.
:D
nem azert pontozgatok mert nem tudom mit hova, hol kell hasznalni hanem mert igy jon ki ahogy gepelek..
Ne nezz ennyire hulyenek kerlek :D
Meg a mai vilagban ki figyel erre az interneten egy anonim oldalon :)
De koszi a valaszod
A központozás azt jelenti, hogyan tagolsz egy szöveget; értelemszerűen el tudod választani mondatvégi és mondatközi írásjelekkel. Hogy te miért beszélsz pontozgatásról meg arról, hogy így jön ki, az már legyen a te dolgod. De feltételezem, gőzöd sincs, hogy én miről beszélek.
"Meg a mai vilagban ki figyel erre az interneten egy anonim oldalon :)"
Mondjuk egy pedagógus. Na, többek között ezért ne legyél az.
Szívesen.
Én nem kötöttem bele semmibe, csak mondtam, hogy ezzel az íráskészséggel ne célozza meg a pedagógusi pályát, de írtam helyette másikat. Ő kérdezte, hogy mi baj az írásával, most miért fosztanám meg fontos infóktól? Tudod, ha értelmes, akkor tudja fejleszteni a készséget. Mondjuk mivel kiröhögött, nyilván nem akar fejlődni. Nekem mondjuk nem fáj, csak sose kerüljön tanítandó gyerekek közelébe.
Azt viszont elmagyarázhatná valaki, hogy mitől lesz hirtelen ilyen kiba** igénytelen mindenki csak attól, hogy "okostelefonról ír" egy "anonim oldalra"? Akkor már rendben a f***szkodás?
Én? Nevelje az anyja meg az apja, nehogy már más elbxxott gyerekét is én hozzam helyre. :D
Ez a baj amúgy, azt gondoljátok, hogy a tanár feladata egyedül gyereket nevelni. A szülő meg felteszi a kezét, hogy de hát mi se bírunk vele. Amúgy mesélek szívesen a rám bízott gyerekekről meg a szüleikröl. Lennének benne cifraságok.
Egyébként az a szomorú, hogy te csak hőbörögsz itt össze-vissza, meg kéretlenül játszod a védőügyvédet, én meg eközben hasznos választ adtam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!