8. -as vagyok és a későbbiekbenn mikrobiológiai asszisztens szeretnék lenni, de akkor most hova mennyek és azután, a Semmelveis szakközépbe, vagy hova?
Figyelt kérdés
kérem aki tud segíteni az írjon nagyon fontos lenne nekem hogy segítsetek, kérlek benneteket aki el tudja mondani hogy ez hogy megy az segítsen!!!!!!!!!2015. nov. 10. 21:34
1/8 anonim válasza:
Mehetsz egészségügyi szakközépbe, de gimnáziumba is. Érettségi mindenképp kell, aztán tanfolyamok.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! végre valaki aki nem hülyeséget ír.
2015. nov. 10. 21:47
4/8 A kérdező kommentje:
5.ös vok nyelvtanbol
2015. dec. 16. 14:36
6/8 A kérdező kommentje:
te talán nyelvtan tanár vagy? haegyszerel tudod olvasni akkor nem mindegy ba***i hogy 4 hiba van benne?????
2015. dec. 17. 19:31
7/8 anonim válasza:
Biliből is meg lehet enni a levest, mégsem abból kajálsz. Ilyen mentalitással sosem leszel mikrobiológoai asszisztens, a hozzáállásod alapján jobb esetben valami takarító.
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem tom te kinek képzeled magad de mindegy.... Különben meg most már nem az akarok lenni most orvosira járok csak mondom!
2015. dec. 18. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!