Cipőfűző01 kérdése:
Szerintetek késő elkezdeni 23 éves fejjel egy óvónőképzőit? (nappalin).
Figyelt kérdés
Nagyon sokan le szeretnének beszélni róla.Mellette szeretnék dolgozni is, ha összeegyeztethető lenne a sulival.Itt Mao-n nem fizetik meg az óvónőket, de már voltam külföldön is, és szeretnék is visszamenni miután elvégeztem a sulit kicsit anyagilag megszedni magam, majd ebbe a szakmába elhelyezkedni.Szerintetek? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!:)2015. nov. 5. 23:03
1/6 anonim válasza:
A képzés mellett simán lesz időd dolgozni, mert nem megerőltető egyáltalán. Az, hogy van-e értelme, más kérdés. Külföldön jó pénzeket lehet kapni már a dadáskodásért is, ha meg van óvodapedagógus papírod is hozzá, az még kelendőbbé tesz. Persze ehhez nyelveket kell tudni, de ha külföldre tervezel és voltál is már, akkor ez gondolom megvan.
2/6 anonim válasza:
Ha ehhez van kedves, rajta, nem késő! az óvónőképző nagyon jó hely! mellette vigyázol gyerekre, a gyakorlat is meglesz!
4/6 anonim válasza:
Attól függ. Magyarországon tényleg nem fizetik meg az óvónőket. Viszont kérdés az is, hogy hová akarsz menni dolgozni. Pl. az Egyesült Királyságban a legtöbb helyen nem ismerik el a magyar óvodapedagógus diplomát, kinti iskolát kell elvégezned. Nanny vagy au pair lehetsz esetleg, ha gyerekekkel akarsz foglalkozni, de ahhoz meg egyáltalán nem szükséges a papír, bár előnyt jelent.
5/6 A kérdező kommentje:
Ausztriába voltam szobalány, de azt a pénzt amit kint kerestem félre tudtam tenni. Szval szinte akármilyen munkát elvállalok külföldön miután elvégeztem az óvónőképzőt. Majd ha már tényleg megszedtem magam hazatérnék és amint írtam, a szakmába elhelyezkedni.
2015. nov. 6. 23:00
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából legfőképp attól féleg h "öreg" vagyok az fősulihoz. Az jó hogyha mellette tudnék dolgozni is:).
2015. nov. 6. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!