Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudok levelezőn óvodapedag...

Hol tudok levelezőn óvodapedagógusnak tanulni?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s végzettségem van. Jelenleg egy könyvelőirodában dolgozok, de sajnos egyre kevésbé érzem magamhoz közel ezt a szakmát. Viszont a gyerekekkel mindig is jól kijöttem. Ezért most munka mellett szeretnék óvodapedagógusnak tanulni, de sajnos az internetes nyomozásban nem vagyok túl jó. Azt külön megköszönném, ha valaki saját tapasztalatát meg tudná velem osztani. Minél előbb szeretném elkezdeni, és lehetőleg a Dunántúlon, mert Veszprémben élek. Privát e-maileket is szívesen fogadok. Az e-mail címem: csikos.letty@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. nov. 3. 21:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!