Ménesgazdaképzést levelezőn mennyire ajánlatos elvégezni? (bővebben lent)
Egyetemre járok de befogom fejezni nem sokára viszont az utolsó évben el akarom kezdeni a ménesgazdát levelezőn mert nagyon érdekel és eleve is lovas irányban akartam tovább tanulni. Ti várnátok egy évet és nappalin kezdenétek el a helyemben? Vagy levelezőn is ugyan úgy elvégezhető. (Lovastudásom meg van hozzá mert három alap jármódban biztos az ülésem és méteres pályán is ugrottam már nem autómata iskolalóval... Szóval a nem két év alatt akarok megtanulni lovagolni. Mert 6éve nyomatom már) :)
Előre is köszi a válaszokat. Légyszi a bunkó megjegyzésektől kíméljetek. Én csak segítséget kérek meg véleményt amit normálisan is meg lehet fogalmazni! :)
Akkor már lovastúra-vezetői. Ezzel nem kötnek bele a lovarda működésébe, lehet oktatni, táboroztatni. Ha beleolvasol, hogy mikre képez: istállórend kialakítása, takarmányozás, lovagoltatás, fogathajtás, tereptúra vezetése, papírügyek intézése. Az is írja, hogy lovak képzése is hozzátartozik. Tehát komplexebb, mint az edzői.
Az edzőivel csak oktathatsz,ha esetleg minősülsz az MLSZ-nél akkor ugye lehetsz minősített edző,de ehhez nem árt a versenymúlt, mert ez már komolyabb szint,mint a kezdők futószárazása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!