Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyjából 30 évesen milyen...

Nagyjából 30 évesen milyen szakmát éri meg kitanulni? Olyan érdekelne amivel jól lehet keresni idehaza is, de főleg külföldön?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Külföld nagy.

[link]

2015. okt. 29. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Mihez értesz, mi érdekel, legalább egy kicsit? Hiába mondom, hogy legyél villanyszerelő, ha 30 éves nőként inkább varrni tudsz, stb. SZóval egy icipicit mesélj magadról! Milyen területre szeretnél kimenni? Angol-német nyelvterület, vagy más? Hol-mi hiányszakma ?
2015. okt. 29. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Érdekel az informatika, a tudomány, történelem és a nyelvek is ha úgy vesszük. De úgy hallottam, hogy az informatikusokat nem igazán akarják foglalkoztatni, főleg ha 30-35 évesen vagy pályakezdő. Így valami olyasmi érdekelne ahol nem vagyok elásva a korom miatt és jól is kereshetek vele. Külföld néven főleg Anglia, Svájc illetve Skandinávia jöhetne szóba.
2015. okt. 29. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából 27 vagyok, de 1 évet tökéletesíteném a nyelvtudásomat, 2 év alatt lenne meg az érettségi. És igazából utána jönne az egyetem ami 4-5 év. Ezért kerekítettem fel inkább.
2015. okt. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!