Szerintetek milyen OKJ-t érdemes kitanulni ami keresett a munkaerőpiacon?
Humán diplomával rendelkezek, szart sem ér
Most valami OKJ-t tanulnék szívesen ami keresett, egyetlen ktitériumom ami fontos, hogy szellemi munka legyen és ne fizikai :)
Köszönöm a választ,
a 2 közül egyébként melyiket lenne érdemesebb elvégezni?
Mert a pénz és számviteli ügyintéző képzést ingyen el tudnám végezni az Ifjusági Garancia program által.
Bár sokat olvastam arról,hogy ez semmit nem ér már szinte
A mérlegképes könyvelő tanfolyamért meg kemény pénzeket kéne fizetni.
Vajon melyik éri meg jobban?
24/F vagyok
De egyébként ennek ellenére mégis talán a felsoroltak közül a könyvelői lenne szimpatikusabb.
Meg hát nekem most már a korom miatt amúgy se lenne ingyenes OKJ nappali lehetőségem sajnos...
A CNC programozó is tetszik valamilyen szinten, de ahhoz ugye 2 OKJ kéne elvégezni ami összesen 4 év ha jól sejtem?
Túl sokáig tartana és fizetős mind2 ugye :/
"felejtsd el a mérlegképest és egyéb titkárnőit, bár ha nő vagy akkor tökéletes."
Te pedig az ilyen ostobaságokat felejtsd el, hogy a mérlegképes csak női munka, ráadásul titkárnő szintű.
a 62% ostobaságokat beszél már nincs felsőfokú szakképzés, felsőoktatási szakképzés van , ebből fakadóan az állami féléveidből vonnának le 4 félévet egy ilyen képzésért,ha még van egyáltalán
egyébként telített a piac ezen a téren, legtöbb cég a dekoratív lányokat veszi csak fel mérlegképesnek, az összes általam felsorolttal előbb lenne JÓL FIZETŐ munkád mint a mérlegképessel egy 100-ast ha megkeresel,ha egyáltalán felvesznek. CAD/CAM programozóból , CNC programozóból, stb-ből hiány van
am a programozó csak 7 hónapos nem 2 éves képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!