Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi lehetnék, ha a matek,...

Mi lehetnék, ha a matek, kémia, fizika érdekel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
8. osztályos vagyok, kítűnő vagyok, de a legjobb matekból, kémiából és fizikából vagyok. Ha sorrendbe kéne szednem, a legjobban a kémiát és a matekot, utána pedig a fizikát szeretem. A többi tantárgy különösebben nem érdekel :) Az lenne a kérdésem, hogy ilyen érdeklődési körrel, mi lehetnék? Természetesen nem akarom már most eldönteni, de azért érdekelne, hogy mit kezdhetnék az életemmel. :) Ha lehet, ne csak foglalkozásokat irjatok, hanem azt is néhány sorban, hogy az mit csinál, mivel foglalkozik :) Előre is köszi, bocsi a kisregyényért. :D
2010. márc. 17. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Sok mindent:) Vegyész, csomóféle mérnök, orvos (ha a bioszt is szereted), gyógyszerész, tanár...:)

Felvi.hu-n nézelődj.

2010. márc. 17. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Végülis az említett rangsor 4. helyén van a biosz, de az orvosi pálya sajnos nem vonzz, nyomasztana a sok beteg ember sorsa :( Tanár? ez vicc volt? :D
2010. márc. 17. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Jah és persze köszi :D
2010. márc. 17. 20:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Várom mások válaszát is, esetleg az adott foglalkozásról írjatok pár szót :)
2010. márc. 17. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne vicc a tanár? Lassan nem lesz fizika tanár az országban....
2010. márc. 17. 20:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem csoda :D A tanár teljesen elvesztette a tekintélyét... Nap mint nap látom, ahogy néhány "értelmiségi" viselkedik a tanárokkal.(pedig egy neves gimnáziumba járok...) Ezért vettem először poénra, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki tanár legyen (hacsak nem ez az életcélja), ha lehet valami más jobban megbecsült dolgozó.
2010. márc. 17. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Biomernok?:)

[link]

2010. márc. 22. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Vegyészmérnök, biomérnök.
2010. ápr. 17. 21:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben, de jó lenne valami leírás, hogy hol dolgozik mit csinál, ilyesmi :)
2010. ápr. 17. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Ennek szerintem utána tudsz nézni a felvi.hu-n a szakleírásoknál.
2010. ápr. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!