Metek emelt + fizika, kémia?
Jövőre (11.) felvettem ezt a három tantárgyat emelt szintű óraszámba. Matekból mindenképpen szeretnék emelt színtű érettségit, mellé csinálnék egy fizikát vagy kémiát, de nem tudok választani, mert mindkettőt szeretem, csak így tényleg sok lenne, valamelyiket le kéne mondanom.
A fizika reálisabbnak tűnik a matek mellé, mert a kémiához inkább biológia való. Bár a bisszal sincs bajom, de abból nem akarok érettségizni.
Ti mit ajánlanátok? Hova lehet menni emelt matek+ fizika illetve emelt matek+ kémiával (főképpen ezt nem tudom hogy mihez kellhet) ?
A segítő szándékot előre is nagyon köszönöm :)
Én ha magamból indulok ki, Kémiát választanék. Szerintem a fizika nagyon nehéz, bár lehet, hogy jó a tanárod, de én semmit se értettem meg az idő alatt, amikor tanultam, bár 5-ös voltam belőle mindig. De a kémia izgalmasabb nekem!
Matek + Kémia rengeteg helyre jó. vegyész, vegyészmérnök, kémia tanárokból is hiány van, ami nem keres sokat, de sok nebuló áll bukásra kémiából így külön órákat is tarthatsz sok pénzért.
köszönöm a válaszokat :)
akkor lehet az lenne a legjobb, ha mindkettőt tanulnám, mert szükségem lesz rá és amelyik jobban megy abból érettségizek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!