Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a felvételi követelmény a...

Hope-animal kérdése:

Mi a felvételi követelmény a Szent István Egyetem -Állatorvos-tudományi Karára?

Figyelt kérdés
11.es vagyok,szeretem az állatokat,3-as volt a tavalyi átlagom de nagyon beszeretnék kerülni erre az egyetemre.

2015. okt. 23. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Emelt érettségi kell biológiából és kémiából. A ponthatár tavaly 413 pont volt, ami elég sok, ezért ezzel az átlaggal nem fogsz bekerülni. Most még van esélyed javítani, 11. végén ezekből a tantárgyakból: ' magyar irodalom, nyelvtan, matek, töri, egy idegen nyelv és biosz v kémia' próbálj egy 4,5ös átlagot összehozni, a többi tárgy nem szàmít bele.

Ugyanezt érd el 12. végén is.

Az érettségiket (magyar, matek, töri, egy idegen nyelv, biosz emelt és kémia emelt) pedig írd meg jól és akkor bekerülhetsz. Ajánlom, hogy 12. elejétől jàrj érettségi előkészitőre bioszból és kémiából, vagy jàrhatsz magántanárhoz is, de érdemes "segítséget" kérni a felkészüléshez.

2015. okt. 23. 19:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a valaszodat.Nem tudom hogy szamit-e az hogy környezetvédelmis ostalyba jarok es ott 9-10 ben van csak külön kémia óráim.De viszont az érettségin nekem ugyebar szakmabol is kell amiben a kémia jelentős szerepet jatszik.

Minden esetre köszönöm a segítségedet.:)

2015. okt. 24. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!