Most komolyan, melyik szak a "büfé" szak? Vagy melyik az, amelyikkel nagyon jól illetve rosszul lehet keresni?
Manapság mindenhol már az folyik, hogy az informatikán és a mérnökin kívül minden szak büfé szak szinte...
De aki alapból nem jó matekból és humán dolgok érdeklik az mégis mihez kezdjen?
Én szerintem annak van igaza, aki úgy véli, hogy a diákok teszik a szakot azzá, mert önmagában mindegyik értékes, csak motiváció és tehetség , szorgalom kell hozzá.
Viszont ha pénz és elhelyezkedési lehetőség szempontjából nézzük, akkor azért már lehetne rangsort állítani, igaz?
Ti nektek hogy nézne ki egy ilyen rangsor?
Én nem merem ide írni a véleményem, mert kb. sokan megölnének.
De finoman körbe írom.
A büfé szak olyan, amikor mindegy, hogy 5 év vagy 20 év alatt végzed el, a sulit (most már vannak ugye 3 éves alap képzések is).
Tehát bejársz, elkávézgatsz a büfében.
Nem nagyon épülnek egymásra a tantárgyak, főleg előadások vannak, ahol észre sem veszik, ha nem vagy ott.
Akár azt is megteheted, hogy 1 hétig be sem mész.
Tök jól hangzik, hogy egyetemista vagy, de nem halsz bele a tanulásba. Vagyis ha igen, akkor sem sürget a tanár, így tök mindegy, hogy mennyi idő alatt tanulod meg azt a több száz vagy több oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!