Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most komolyan, melyik szak a...

Most komolyan, melyik szak a "büfé" szak? Vagy melyik az, amelyikkel nagyon jól illetve rosszul lehet keresni?

Figyelt kérdés

Manapság mindenhol már az folyik, hogy az informatikán és a mérnökin kívül minden szak büfé szak szinte...

De aki alapból nem jó matekból és humán dolgok érdeklik az mégis mihez kezdjen?

Én szerintem annak van igaza, aki úgy véli, hogy a diákok teszik a szakot azzá, mert önmagában mindegyik értékes, csak motiváció és tehetség , szorgalom kell hozzá.

Viszont ha pénz és elhelyezkedési lehetőség szempontjából nézzük, akkor azért már lehetne rangsort állítani, igaz?

Ti nektek hogy nézne ki egy ilyen rangsor?

2015. okt. 15. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Én nem merem ide írni a véleményem, mert kb. sokan megölnének.

De finoman körbe írom.

A büfé szak olyan, amikor mindegy, hogy 5 év vagy 20 év alatt végzed el, a sulit (most már vannak ugye 3 éves alap képzések is).

Tehát bejársz, elkávézgatsz a büfében.

Nem nagyon épülnek egymásra a tantárgyak, főleg előadások vannak, ahol észre sem veszik, ha nem vagy ott.

Akár azt is megteheted, hogy 1 hétig be sem mész.

Tök jól hangzik, hogy egyetemista vagy, de nem halsz bele a tanulásba. Vagyis ha igen, akkor sem sürget a tanár, így tök mindegy, hogy mennyi idő alatt tanulod meg azt a több száz vagy több oldalt.

2015. okt. 15. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!