Az agrár szakok "büfészakok"? Melyik a legpiacképesebb agrár szak, mit gondoltok?
2012. jan. 25. 17:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem a környezet és természetvédőket semmiképp ne írd be, több ismerősöm is végzett ilyen helyen, nem tudnak elhelyezkedni.
Ezzel szemben ismerek végzett élelmiszermérnököket (corvinuson végeztek), ők mind találtak állást, és jó is! :)
A többiről nem nagyon tudok mit mondani, csak ezekről hallottam személyes tapasztalatot.
2/2 anonim válasza:
nekem van olyan ismerősöm aki agrár szakot végzett, és hát nem abban dolgozik:) de ez csak 1 személy, szóval általánosságban nem tudok nyilatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!