Hol van olyan kórház, ahová az ember elmegy dolgozni mondjuk segédápolónak és ott továbbképzi magát rendes ápolónak?
Figyelt kérdés
Csinált már valaki ilyet? Semmilyen ilyen hirdetést nem találtam, de tudom, hogy van ilyen lehetőség. Melyik kórházak nyújtanak ilyen lehetőséget? Az is benne van, hogy ha elvégzed a tanfolyamot, akkor x évet alá kell írni, hogy ott fogsz dolgozni x évig. Csak, hogy tudjátok mire gondolok.2015. okt. 8. 17:27
1/5 anonim válasza:
Bármelyik kórházban adódhat ilyen lehetőség. Valószínűleg inkább azoknak, akik már ott dolgoznak, de meg lehet próbálni.
2/5 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ez úgy megy h kórháztól függetlenül is továbbképezheted magad ápolónak. Okj-n 2 éves képzés a gyakorló ápoló, ami ha az 1. vagy 2. Okj-d, akkor ingyenes.
3/5 A kérdező kommentje:
de arról már lecsúsztam, a többi meg fizetős.
2015. okt. 8. 20:01
4/5 anonim válasza:
Szia!
Az én esetem kicsit más, mint amiben te vagy. Én magán úton már elkezdtem az ápoló képzést és közben mentem el segédápolónak. Mióta ott vagyok láttam már kiírást , hogy lehet jelentkezni tanulni, de ahhoz minimum egy évet kell az intézményben dolgozni, tehát nem úgy van hogy odamész és akkor rögtön mehetsz. Az is igaz, hogy tanulmányi szerződést kell kötni, ami tartalmazza, hogy a képzés megszerzését követően mennyi ideig kell azon helyen még dolgoznod. Valamit valamiért alapon.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi. És te melyik kórházba mentél?
Esetleg még valaki tud erről valamit?
2015. okt. 9. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!