Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért vagyok ennyire döntés...

Miért vagyok ennyire döntés képtelen merre menjek tovább?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy milyen főiskolára menjek tovább. Nem tudom mi érdekel, semmi ötletem nincs :(

Nem tudom, hogy jöjjek rá

2015. okt. 7. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miben vagy egyáltalán jó, melyik tárgyak mennek, melyikeket szereted? Összességében milyenek a jegyeid? Humán, reál v. természettudományos tárgyak jobban mennek/jobban szereted?

Merre laksz? Van a közeledben egyetem, mennyire lennél hajlandó messze menni az otthonodtól?

Fizetős is számításba jöhet, vagy csak államis?

2015. okt. 7. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Van olyan oldal, ahol pl föl van sorolva az összes okj, csinálhatod azt, hogy az összeset átmásolod jegyzettömbbe, és utána kitörölgeted onnan, amik nem neked valók; és akkor már abból is tud némiképp körvonalazódni, hogy az irány legalább meglegyen.
2015. okt. 7. 23:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Pont ezaz, hogy nem tudom miben vagyok jó. Jegyeim a legrosszabb az a 3 de azok az idegen nyelvek , szaktantárgyakból 5-4.

Van, hogy vonz az irodai munka van, hogy olyan munka ami messze van a bent ülős gépes munkáktól egyszer ez egyszer az. Sokat gondolkodtam azon, hogy katona rendőr vagy tűzoltó legyek.

Távolságra hajlandó vagyok,de nem olyan messzire mert szeretnék azért a szülőhelyemhez közelben lenni, a környező országokba szívesen. Az mindegy akár fizetős akár állami.

2015. okt. 8. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó, és akkor mik a szakmai tárgyaid? És azok érdekelnek, jókat mond a tanár, érdekeseket? Vagy úgy ülsz be az órára, hogy "Uöhh, már megint ez..." És szorgalmas vagy, vagy zsigerből megy és úgy kapsz olyan jegyet? Élvezed azokat az órákat?
2015. okt. 8. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó, figyelj csak, én asszem, hogy érdemes lenne egy pályaválasztási tesztet kitöltened

eduline.hu/felnottkepzes/2015/3/24/palyavalasztasi_teszt_SZDOEY

Ozt hajrá;) még ottan a másik két 74%-ost én írtam.

2015. okt. 8. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Villanyszerelő szakon vagyok,de elég nehéz iskola,itt a Környéken elsők között van. Pont itt a gond,hogy valahogy nem érdekel viszont nem szoktam rá tanulni a szakokra. Ha Figyelek akkor simán tudom megertem, de sokszor nehéz Figyelni mert nem erdekel a szak.
2015. okt. 10. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!