Miért vagyok ennyire döntés képtelen merre menjek tovább?
Nem tudom eldönteni, hogy milyen főiskolára menjek tovább. Nem tudom mi érdekel, semmi ötletem nincs :(
Nem tudom, hogy jöjjek rá
Miben vagy egyáltalán jó, melyik tárgyak mennek, melyikeket szereted? Összességében milyenek a jegyeid? Humán, reál v. természettudományos tárgyak jobban mennek/jobban szereted?
Merre laksz? Van a közeledben egyetem, mennyire lennél hajlandó messze menni az otthonodtól?
Fizetős is számításba jöhet, vagy csak államis?
Pont ezaz, hogy nem tudom miben vagyok jó. Jegyeim a legrosszabb az a 3 de azok az idegen nyelvek , szaktantárgyakból 5-4.
Van, hogy vonz az irodai munka van, hogy olyan munka ami messze van a bent ülős gépes munkáktól egyszer ez egyszer az. Sokat gondolkodtam azon, hogy katona rendőr vagy tűzoltó legyek.
Távolságra hajlandó vagyok,de nem olyan messzire mert szeretnék azért a szülőhelyemhez közelben lenni, a környező országokba szívesen. Az mindegy akár fizetős akár állami.
Jó, figyelj csak, én asszem, hogy érdemes lenne egy pályaválasztási tesztet kitöltened
eduline.hu/felnottkepzes/2015/3/24/palyavalasztasi_teszt_SZDOEY
Ozt hajrá;) még ottan a másik két 74%-ost én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!