Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van még más lehetőségem?

Valkaiss kérdése:

Van még más lehetőségem?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet, de nem tetszik a hely,nem érzem itt jól magam. Még nem adom fel egyből, de szerintem ha itt maradnék, az sok évnyi kínlódás lenne.

Tanulni viszont szeretnék, de úgy érzem, ha ezt abbahagynám, el lenne vágva mögöttem minden tanulási lehetőség. Viszont itt tényleg nagyon nem találom a helyemet, nem is hiszem, hogy találnám bármikor is.Az is benne van, hogy nem ide akartam jönni, mármint erre a szakra csak nem erre az egyetemre, hogy miért alakult mégis így, az hosszú történet, a lényeg, hogy hagytam magam befolyásolni, pedig belül éreztem,hogy nem lesz jó döntés.

Valami tanácsot tudna adni nekem valaki?

2015. okt. 7. 20:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!