Csak állatorvosi képzésre van lehetőségem?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon, hogy állatorvos leszek mert nagyon szeretem az állatokat de átgondoltam és ahhoz minimum 5-6 évet kéne tanuljak de az nagyon sok mert 25 éves leszek mire lesz egy diplomám és azért gyereket is szeretnék minnél elöbb ,szóval van esetleg olyan képzés ami kevesebb idő?Nem pont állatorvos ,a lényeg az ,hogy állatokkal foglalkozhassak.2015. okt. 4. 20:15
1/4 anonim válasza:
Önkéntes az àllatkertben. Takaríthatsz.
Ez is felelősség! Nem osztják 1 év alatt.
2/4 anonim válasza:
Lehetsz áálatorvosi asszisztens is vagy állatgondozó. De az állatorvosi se 6 év, tehát 23-24 évesen eljuthatsz odáig, utána még belefér a gyerek is.
3/4 anonim válasza:
Állatokkal foglalkozhatsz más egyetemek és szakok esetén is:
1. SZIE MKK Állattenyésztő mérnök BSc szak, 3 éves.
2. SZIE MKK Vadgazda mérnök BSc szak, 3 éves.
3. SZIE MKK Természetvédelmi mérnök BSc szak, 3 éves.
4. ELTE TTK vagy SZIE AOTK Biológia BSc szak 3 éves.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. szept. 11. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!