Ha az 1. nek jelölt iskolába, ami nagyon erős nem vesznek fel, akkor a 2. ba se valószínű? Lentbővebben
Szóval ugye amit én 2.nak jelölök, oda lehet hogy nem fognak felvenni, mivel azok akik azt az iskolát elsőnek jelölték meg betöltik a létszámot.. ez lehetséges?:/
Ideiglenes listán 22. vagyok és 15 embert vesznek fel.. nem tudom mennyi az esélye hogy kiesik 7 ember.. viszont akkor aztsem akarom hogy sehova ne vegyenek fel, mivel a 3.-nak, 4.-nek jelölt iskolák is olyanok, ahol már biztos betöltötték a létszámot az olyanok, akik előrébb jelölték meg nálam... :(:(:( Viszont én nagyon szeretnék oda menni amit elsőnek jelöltem meg..
Egyébként gimnáziumokról van szó. :)
Várjál, én tavaly felvételiztem, és úgy emlékszem, nem számított, hányadiknak jelölted a sulit. Úgy értem, az ideiglenes jegyzékbe benn volt az is, aki negyedikként, és aki elsőként jelölte meg, nem külön rangsorolva, és a sulik nem tudták, melyiket jelölted meg elsőnek. utána véglegesítettük a sorrendet, és nem számított, hogy mondjuk téged úgy vesznek fel, hogy 2.-nak jelölted, más meg elsőnek. Szóval nem töltik be előtted, ne félj.
22.-ként szerintem van esélyed. Én egy elég erős gimibe jelentkeztem, de így is bekerültek még 50-60. helyről is, 30 fős osztálynál. pedig tényleg jó suli, csak ugye aki ide jelentkezett, az megjelölt más jó sulikat is, és lehet, hogy végül odament.
Egyébként valahova biztos felvesznek. Még szülőin mesélte az igazgatóhelyettes, hogy egy szülő gyerekét nem vették fel sehova a 3 közül. Erre az elkérte a bizonyítványokat, bevitte mind a 3 suliba, és felvették e gyereket. Mondjuk ez nem épp a legtisztességesebb módszer, meg akkor jó, ha nem nagyon pocsék általánosból jöttél, és egész jó a bizid.
De valahova fel kell venniük, hiszen tanköteles vagy. Sok sikert, és ne izgulj!
Egyébként megkérdezhetem, hova jelentkeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!