Érdemes elmenni tanárnak? Mennyit keres? Esetleg mas lehetőségek?
Most fogok érettségizni es nagyon nem tudom mihez kezdjek. Eddig biztos voltam benne, hogy Anglisztika szakra szeretnek továbbtanulni, de egyre jobban vonz a tanári pálya, angol-nemet tanár szak.
Szerintetek melyik érdemesebb?
Mennyit keres jelenleg egy kezdő tanár? Mennyire lehet bírni ezt a munkát? :D
Esetleg ha tudtok mondhatnatok meg hasonló szakokat, a lényeg hogy az Angolhoz köze legyen, mert az megy a legjobban, illetve idén a németre is jobban rá szeretnek feküdni.
Köszönöm a válaszokat :)
"Kedves utolsó, ugyan június fele és július...augusztusban már bőven dolgoznak, nem csak akkor van munka, ha diák is :) Azt se felejtsd el, hogy 10 hónapot szabadság nélkül kéne lehúzni, nem úgy van, hogy most akkor elmegyek egy last minute-re a családdal január közepén."
Szerintem tök egyértelmű volt, hogy viccelek, amúgy meg azt ne akard beadni nekem, hogy a tanárok nyáron megszakadnak a munkában, nem akarok röhögni, mert cserepes a szám.
Ha angol-német szakot végzel el, akkor tuti nem iskolában fogsz kikötni, mert lesz más lehetőséged, ami kevésbé stresszes, és jobban fizet. Ajánlom a tolmácsot, idegenvezetőt. Kezdő tanár nettó 115 körül keres, emellé jár az, hogy minden osztály tele van magatartászavaros, meg egyéb zavaros diákkal (diszlexia stb), akiknek kőkemény idegen nyelvet tanítani, mert a saját anyanyelvük szabályait sem értik.
egy tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!