Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » DE TTK-nak vagy a SZTE TTK-nak...

DE TTK-nak vagy a SZTE TTK-nak jobb a biosz BSc-je?

Figyelt kérdés

Biosz alapképzésre szeretnék jelentkezni. Szerintetek melyik sulinak jobb a biosz szakja? Vagyis melyik diplomával lehetne jobban elhelyezkedni?(azt tudom,hogy BSc-vel nehéz,szóval mindenképpen mennék MSc-re utána) Szerintetek hol érné meg jobban elkezdeni a BSc-t? (a távolság kb ugyanaz, és a pontszámok is)

Előre is köszi a válaszokat! :)

#biológia #SZTE TTK
2015. szept. 29. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

én debrecenben járok a ttk-ra, ugyan nem biosz szakon vagyok,de vannak bioszos óráim is, és tudok olyat aki oda jár:) sztem egész jó,de tényleg kell hozzá Msc valami keresett irányban meg esetleg phd sem árt, sajnos nagy a túlképzés ebben , így nyilván a legjobbak kapják a jó munkákat(meg az ismerősök de ez más kérdés)

én ajánlanám a debrecenit, jók az oktatók úgy általában itt az egész TTK-n.persze mindig van fura és igazsgátalan tanár..de mindenhol.

és tényleg akkor gyere,hogy érdekel nagyon a biosz,mert nagyon sokan otthagyják már az első félévben mert rájönnek hogy mégse nekik való. annak úgy meg nincs értelme,veszteni egy egész évet..

2015. szept. 30. 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Én Szegedre járok, most kezdtem a biosz alapképzést.

Szerintem abszolút jó az oktatás színvonala, minden tanár korrekt.

Ami szerintem még fontos, hogy amúgy itt Szegeden van az országos biológia kutató központ, és az MTA biológia kirendeltsége is. A laborok a legjobban felszereltek, szóval szerintem elmondható, hogy itt minden megvan ahhoz, hogy megfelelően elsajátítsd a szakmát.

2015. okt. 1. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2015. okt. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!