Biomérnökire/vegyészmérnökire megfelelő a kémia emelt-matek közép érettségi? Vagy milyen érettségivel járnék a legjobban?
amivel felvesznek biztosan, azt valaszd(ami a legjobban megy) .
de legjobban emelt matekkal jarsz jól. a kémiat igyekeznek elölről kezdeni, van lehetőség felzàrkòzni akkor is ha nem is kémia érettségivel jössz. de nyilván nem hátrány ha emelt kemiaval jössz. csak matek az aminél egyből belecsapnak a lecsòba, ott jobban jár aki már tanult korábban határértek szamitast és differenciálszàmìtàst. de hát nyilván az se baj, hogyha egyetemen hallasz róla először. de ha én most erettsegiznek, akkor emelt matek és Közép kémia lenne.
én biosz - matek kozeppel jottem biomernokire. a biosz mindenképpen rossz választás volt, egyedül amnyiban volt jó, hogy jól megirtam. de az egyetemen nem nagy hasznát vettem, a bioszos tárgyak könnyűek a kezdetben(1.ev)
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!