Milyen magántsnulónak lenni?
Az orvosom mondta, hogy az állapotom miatt, most döntenem kell az iskoláról. Ő a magántanulóságot javasolta leginkább. A szüleim is az ő pártján állnak.
Minden kultúrált választ szívesen fogadok.
Ha van valaki, aki szívesen beszélne erről a témában velem, azt nagyon megköszönném. 😀
19L
Újabb nyafis középiskolás. Nemtudokbeilleszkedni, brühühü, depressziós vagyok...
Mondd meg az orvodsnak, kezeljen ahelyett, hogy hülyeségre vesz rá.
Nem mondanám, hogy nyafis lennék és nem igazán brühühüzöm.
Borderline személyiségzavart, közepes depressziós epizódott és szorongást állapítottak meg nálam. Ehez társul még a disszociatív konverziós tünetcsoport (leblokkol az egész testem, nem tudom megmozdítani semmimet és görcsrohamok törnek rám).
Napok óta a pszichiátrán vagyok, mert felerősödött bennem az önbántalmazás és az öngyilkossági késztetés.
Iskolába nem igazán voltam még idén.
Remélem, így már érthető, hogy miért mondja a doki, hogy jobb lenne, ha magántanuló lennék.
Következőkben remmélem, hogy csak normális, kérdésre válaszoló kommenteket kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!