Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakma a nekem való?

Milyen szakma a nekem való?

Figyelt kérdés
21éves lány vagyok és egyáltalán nem tudom mi legyek .érettségim van és nem tudom hogy szakmát tanuljak vagy fősuli. imádom a természet,érdekelnek az óceánok,viharok szóval ilyenek és érdekelnek az autók is.milyen szakmát ajánlanátok? kémiával kicsit bajban vagyok,matek megy,biológia is,fizika is.annyira tanácstalan vagyokszeretek utazni,idegen népeket megismerni és a kihívásokat..nem az a típus vagyok aki irodában tudna ülni egész nap,mint pl. könyvelő. valami mozgalmas szakmát szeretnék,viszont az is problémám hogy nem tudom magam elképzelni hogy sok emberrel dolgozok.inkább egyedül vagy max 2-3 emberrel tudnék dolgozni
2010. márc. 14. 12:00
 1/3 anonim válasza:
Tengerbiológus :)
2010. márc. 14. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem utazz egy kicsit, mint önkéntes, nézz körül, kérdezgess embereket, ők mivel foglalkoznak :) Nézz BBC-t, Discovery-t, olvass szaklapokat, és csak utána tanulj tovább. Szerintem semmi értelme elsietni, 1-2 év ide-vagy oda nem lesz baj, rosszabb, ha olyat végzel, amit utána nem szeretsz.
2010. márc. 14. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Válassz vmi nyelvi szakot egyetemen. Egyik ismerősöm most elsős SZTE-BTK latin alapszakon. Felvette heti 6 órában pluszban az olaszt. Félévre minor szakos olaszos lett és kapott egy lehetőséget h szeptembertől 10 hónapra kimenjen Rómába tanulni.
2010. márc. 15. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!