Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kolozsvári (kizárólag) informa...

Kolozsvári (kizárólag) informatika szaknak mekkora az elismertsége? Milyen nehéz elvégezni?

Figyelt kérdés

#egyetem #szak #kolzsvar
2015. szept. 23. 15:51
 1/2 anonim válasza:

Lehet késon érkezik a válasz, de a testvérem ott végzett. Röviden annyit, hogy egyetem mellett felvették egy helyi (Kolozsvár) infos céghez, azòta egy külföldli cégnek dolgozik es folyamatosan kap állásajánlatokat Németországbòl, Amerikábòl és Angliábòl. Irj üzit, ha kiváncsi lennél még valamire:)

Amùgy elég nehéz, ahogy mesélte.

2016. ápr. 6. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a Babes Bolyai egyetemre gondolsz, nem olyan jó a híre. Csak matematikusok tanítanak ott, kényszerből, pénzért. Munkapiacon is jobban megbecsült a kolozsvári Műszaki Egyetem informatikai jellegű képzése. De amilyen munkaerőhiány van ezen a területen Kolozsváron, felvesznek onnan is.
2016. aug. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!