Hova tovább? (bővebben lent)
Most vagyok 10.es, azaz 16 éves lány vagyok.
Informatika szakra járok, az angolt szeretem még eléggé.
Jövőre fakultációkat kell felvennem, ha minden igaz, és nem változtatnak rajta, 2 természtettudományi tárgyat kell felvennem. Az informatika is ezek közé tartozik, de mivel infos vagyok, nem vehetem fel. Biológia, földrajz, fizika és kémia közül kell választani kettőt. Biológia eddig biztos, de nem tudom, hogy mivel mennék többre, mit tudnék jobban hasznosítani a másik 3 közül?!
ezek mellé még fel fogom venni az angolt is.
Azt hiszem, ideje van, hogy gondolkozzak, hova akarok tovább menni tanulni. Nyíregyházai fősulin gondolkoztam, vagy valamilyen OKJ-s tanfolyamon.
Szerintetek mire/milyen irányban lenne érdemes továbbmennem?
Informatika, angol kedvenc tárgyak.
Biológiához kémiát vagy fizikát. Felvi.hu-n nézelődj, biztos találsz vmi érdekeset ezekkel a felvételi tárgyakkal. (Általában ahová jó a biosz-kémia, oda jó a biosz-fizika is)
Ha jó tanuló vagy, és nem csak az OKJ-s képzés, illetve a Nyíregyházi Fősuli esélyes, akkor még a molekuláris bionika szakot ajánlanám. Szerintem az nagyon érdekes, jól összekapcsolja a bioszt és az informatikát:)
(felvi.hu-n olvashatsz a szakról)
köszönöm!
biológiából 4-es vagyok, kémiából 3 =/, fizikából 4, földrajzból 2(nem is szeretem a földrajzot:D), informatikából 5, angolból 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!