Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZE vagy SZIE műszaki menedzser?

SZE vagy SZIE műszaki menedzser?

Figyelt kérdés
Műszaki menedzser alapszakra szeretnék jövőre jelentkezni, SZE vagy SZIE lenne erre jobb? Esetleg más egyetem?

2015. szept. 15. 23:13
 1/1 anonim válasza:

Ez sokmindentől függ...

1, ha végig akarod bulizni az egész egyetemi éveidet aztán pedig meghhalni vizsgaidőszakban, ahhol a tanárok leszarnak és nem foglalkoznak veled ,akkor válazd az SZE-t

2, ha viszont azt akarod, hogy a tanárok foglalkozzanak veled, hogy néha tudj ,,üzletelni" a tanárokkal, ha azt akarod, hogy tényleg minden vizsgád és végül egy diplomád legyen, akkor a SZIE....bár itt nincs olyan nagy diák élet mint Szegeden (mármint ha Békéscsabán gondolkozol)

A képzés jó, de hidd el a munkáltató nem nézi,hogy melyik egyetemen tanultál, mert úgy is a munkádat nézi.

Én bajai vagyok, Szeged közelebb lenne, de Békéscsabára jöttem. Most még van egy évem hátra (FOSZ képzésben, levelezőin), de így is rögtön kaptam munkát a Budapest Banknál.... és nem nézték,hogy hol tanulok.... az a lényeg ,hogy mit tanulok....

Szóval ne szúrd el a dolgot és ne nézd a pletykákat

2015. okt. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!