SZE vagy SZIE műszaki menedzser?
Ez sokmindentől függ...
1, ha végig akarod bulizni az egész egyetemi éveidet aztán pedig meghhalni vizsgaidőszakban, ahhol a tanárok leszarnak és nem foglalkoznak veled ,akkor válazd az SZE-t
2, ha viszont azt akarod, hogy a tanárok foglalkozzanak veled, hogy néha tudj ,,üzletelni" a tanárokkal, ha azt akarod, hogy tényleg minden vizsgád és végül egy diplomád legyen, akkor a SZIE....bár itt nincs olyan nagy diák élet mint Szegeden (mármint ha Békéscsabán gondolkozol)
A képzés jó, de hidd el a munkáltató nem nézi,hogy melyik egyetemen tanultál, mert úgy is a munkádat nézi.
Én bajai vagyok, Szeged közelebb lenne, de Békéscsabára jöttem. Most még van egy évem hátra (FOSZ képzésben, levelezőin), de így is rögtön kaptam munkát a Budapest Banknál.... és nem nézték,hogy hol tanulok.... az a lényeg ,hogy mit tanulok....
Szóval ne szúrd el a dolgot és ne nézd a pletykákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!