SZIE-GÉK műszaki menedzser Msc mennyire nehéz?
Én munka mellett csinálom. Fizika nem volt nagy durranás, érthetően és látványosan tanít a fazon. A matek emészthető volt, tanulással lehet teljesíteni. Infó kicsit keményebb dió volt, főleg az SQL adatbázis kezelés, de ez is tanulással leküzdhető volt.
Általánosságban nem gyaloggalopp a szak, ahogy sokan mondták, "büfészak" hát lehet hogy az, de meg kell érte szenvedni rendesen. Rengeteg beadandót kérnek, és főleg a töltelék tárgyakból szívatnak, szóbeli vizsga ilyesmik...
De azért ha szánsz időt a tárgyakra, akkor teljesíteni lehet őket...
Passzolom, nekünk ez az energia modul fel sem merült. Általában max 2 szakirány indul, idén van egy új Projektmenedzsment szakirány (szerintem meg sincs hirdetve) és van a Termelés- és minőségmenedzsment modul.
Szerintem az energetika nem indul kb soha hacsaknem vagy 10-12 ember szeretné, de egy max 20 fős szakon elég kicsi az esélye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!