Vélemény 0. évfolyamról (nyelvi előkészítőről)? Megéri a plusz 1 év, vagy nagyon sok kimarad, és nehéz utána visszarázódni?
Én is NYEK-en vagyok, voltam.
10-es vagyok jelenleg, nekem jót tett úgymond az előkészítő, mivel le tudtam tenni a középfokú nyelvvizsgát, de jelenleg körülbelül le tudnám tenni a felsőfokot is.
Megéri, ám így 10-ben nagyon-nagyon sokat kell tanulni, mivel bejönnek az újabb tantárgyak (kémia, fizika, töri, föci, stb). De hát már kezdem megszokni. :-)
Ja, jelenleg májusban érettségizünk nyelvből, jövőre másik nyelvből érettségizünk.
hát, a fizika az nekem sem fog hiányozni...
köszi mindenkinek, engem is felvettek 0.-ba, de vannak eltérő vélemények róla, azért is kérdeztem itt, mert a tapasztalatok többet érnek, mint hogy ki mit gondol róla.
Kedves 14:59-es!
Vácra járok a Madách Imre Gimnáziumba. Ha tudok Neked segíteni nyelvvizsgaügyileg, csak írj egy privátot, ott majd pedig msn-címet váltunk!
Előző vagyok. Csak most látom, hogy angolból vizsgáznál. Hát, ahhoz nincs hozzáfűznivalóm, mivel németből vizsgáztam.
No és Te melyikbe jársz? :-)
Szia!
Jó suliban megéri, barátnőm jár olyan helyre, a többi tárgyat is rendesen tanítják. (karinthy frigyes, kispesten van talán)
Egy másik lány viszont csak szívott vele. Angolul még mindig nem tud, de elszúrt vele 1 évet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!