Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vélemény 0. évfolyamról...

Vélemény 0. évfolyamról (nyelvi előkészítőről)? Megéri a plusz 1 év, vagy nagyon sok kimarad, és nehéz utána visszarázódni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is NYEK-es vagyok. Az idegen nyelvre nagyon ráhajtottunk. Szerintem megéri. És utána az a négy év ugyan olyan,mint a gimiseknek.
2010. márc. 12. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is NYEK-en vagyok, voltam.

10-es vagyok jelenleg, nekem jót tett úgymond az előkészítő, mivel le tudtam tenni a középfokú nyelvvizsgát, de jelenleg körülbelül le tudnám tenni a felsőfokot is.

Megéri, ám így 10-ben nagyon-nagyon sokat kell tanulni, mivel bejönnek az újabb tantárgyak (kémia, fizika, töri, föci, stb). De hát már kezdem megszokni. :-)

Ja, jelenleg májusban érettségizünk nyelvből, jövőre másik nyelvből érettségizünk.

2010. márc. 12. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam 0.-os, szerintem nagyon megérte, egyrészt a nyelv miatt, nagyon sok mindent tanultam meg az alatt az egy év alatt, és nem felejtesz mert vannak órák pl magyarból és matekból szinten tartásként, legalábbis nálunk volt.Előrehozottan is érettségiztem németből,aztán meg emelt szinten. Nem gondoltam volna hogy egyszer ilyen lesz. A plusz egy év annyiból is jó volt nekem, hogy 5. évben is alig tudtam eldönteni hova akarok menni tovább, és egy évvel előtte teljesen döntésképtelen voltam. Szóval szerintem nagyon jó! Nekem nem volt semmi bajom hogy nem volt pl. fizika első évben
2010. márc. 12. 20:49
 4/11 A kérdező kommentje:

hát, a fizika az nekem sem fog hiányozni...

köszi mindenkinek, engem is felvettek 0.-ba, de vannak eltérő vélemények róla, azért is kérdeztem itt, mert a tapasztalatok többet érnek, mint hogy ki mit gondol róla.

2010. márc. 12. 22:41
 5/11 anonim válasza:
100%
2. válaszoló, melyik suliba jársz? én 11.es vagyok(ezen kívül még 2 év.) a 0. nekem kb semmit nem ért..angol tanárom egy nagy 0..most fogok csak nyelvvizsgázni
2010. márc. 13. 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 14:59-es!

Vácra járok a Madách Imre Gimnáziumba. Ha tudok Neked segíteni nyelvvizsgaügyileg, csak írj egy privátot, ott majd pedig msn-címet váltunk!

2010. márc. 13. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Csak most látom, hogy angolból vizsgáznál. Hát, ahhoz nincs hozzáfűznivalóm, mivel németből vizsgáztam.

No és Te melyikbe jársz? :-)

2010. márc. 13. 17:30
 8/11 anonim válasza:
100%
én a híres-neves Szent István gimnáziumba..csak a híre nagy..mert angolul nem itt tanultam meg :)
2010. márc. 13. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
:-)
2010. márc. 13. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jó suliban megéri, barátnőm jár olyan helyre, a többi tárgyat is rendesen tanítják. (karinthy frigyes, kispesten van talán)

Egy másik lány viszont csak szívott vele. Angolul még mindig nem tud, de elszúrt vele 1 évet.

2010. márc. 14. 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!