Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen irányban, hova tanuljak...

Milyen irányban, hova tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Most tizenegyedikes diák vagyok. Emelt matek-fizika tagozatos osztályba járok. Mindkét tantárgyből ötös vagyok, szeretem őket(főleg a natekot), élvezem, ha valamit meg tudok oldani. Nagyon jó a tanárom, lehet ezért szeretem annyira. Nagyon szeretem még az irodalmat(5-ös), olvasni verseket, regényeket, viszont a nyalvtant nem. Töriből nagyon jó vagyok, de nem szeretem annyira. Matek emelt szintű fakultációra járok, és fizika középre. Angolból idén tervezek előrehozott érettségit, középfokú nyelvvizsgám van. De nem tudom mi legyek.Nem akarok túl nyers munkát, szeretek emberekkel foglalkozni, természettel, de a matekkal is. Van valami tanácsotok?

2015. szept. 8. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg tanár?(mat-fiz-magyar szakos)

Közgazdász

egyetemi előadó?

Magyar-törivel jogász,pszichológus...

2015. szept. 8. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Építészmérnök
2015. szept. 8. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Az építészmérnök nem vonz. Én még a vízépítő mérnökön gondolkodom.
2015. szept. 8. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!