Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltok? Segítseteek...

Mit gondoltok? Segítseteek légyszi

Figyelt kérdés
11.-es vagyok.Magyar,történelem faktra járok.Egészen 10 éves korom óta szeretnék jogot tanulni mert nagyon érdekel,és szívesen csinálnám.Már nagyon sok mindent el is terveztem,leginkább a büntető jog érdekel.Viszont most rájöttem hogy tanár is szívesen lennék.Nem általános iskolában,azt nem szeretném.De főiskolán vagy egyetemen szívesen.Fősulin történelmet/magyart tanítanék egyetemen meg jogot.Ez mennyire lehetséges?Mik a feltételek?Mit kell tennem ha ezt el szeretném érni?Melyik állás az ami jobb minden szempontból?A sok tanulás sosem zavart,mert szeretem.

2015. szept. 7. 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elkezded a jogot, akkor majd később dönthetsz, hogy szeretnél-e ott maradni tanítani, vagy mész dolgozni az egyetemen kívül. Nem fontos ezt most eldöntened. Még az is lehet, hogy nem fog tetszeni és kitalálod, hogy régész szeretnél lenni.
2015. szept. 7. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!