Mit gondoltok? Segítseteek légyszi
Figyelt kérdés
11.-es vagyok.Magyar,történelem faktra járok.Egészen 10 éves korom óta szeretnék jogot tanulni mert nagyon érdekel,és szívesen csinálnám.Már nagyon sok mindent el is terveztem,leginkább a büntető jog érdekel.Viszont most rájöttem hogy tanár is szívesen lennék.Nem általános iskolában,azt nem szeretném.De főiskolán vagy egyetemen szívesen.Fősulin történelmet/magyart tanítanék egyetemen meg jogot.Ez mennyire lehetséges?Mik a feltételek?Mit kell tennem ha ezt el szeretném érni?Melyik állás az ami jobb minden szempontból?A sok tanulás sosem zavart,mert szeretem.2015. szept. 7. 17:38
1/1 anonim válasza:
Szerintem ha elkezded a jogot, akkor majd később dönthetsz, hogy szeretnél-e ott maradni tanítani, vagy mész dolgozni az egyetemen kívül. Nem fontos ezt most eldöntened. Még az is lehet, hogy nem fog tetszeni és kitalálod, hogy régész szeretnél lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!